"Dankzij jullie software heb ik kosten uitgespaard en
een kantoorpand aan kunnen schaffen"

Gekwalificeerde medewerkers

Visuele Start heeft zijn sporen verdiend in maatwerk software ontwikkeling. Onze vaste programmeur en designer zijn hoog gekwalificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. De unieke combinatie van programmeur en designer maakt dat geen enkel project standaard hoeft te zijn.

Schaalbaar

Visuele Start heeft, naast de twee vaste medewerkers, freelancers om het team uit te breiden waar nodig. Zo kunnen wij alle projecten de aandacht geven die nodig is.

Vooruit denken

Vaak is het maken van een app voor onze klanten geen bekend terrein. Voor ons gelukkig wel, we denken met je mee en halen alles uit je plan. Of het nu om het automatiseren van je bedrijf is, of het ontwikkelen van een game.

Begonnen in 2008 als webdesignbureau, zagen we al snel dat de markt zich toespitste op het ontwikkelen van apps. Na de nodige opleidingen (o.a. oxford university) hebben wij hiervan onze corebusiness gemaakt. Maar ook met het automatiseren van bedrijven middels op maat gemaakte software hebben wij ruime ervaring. Onze designers hebben in de jaren, naast ui design, ook hun passie voor het ontwikkelen van geboorte- en trouwkaarten goed onderhouden.
Wij werken uitsluitend vanuit huis, geloven in flexwerken. Dit verhoogt onze productiviteit en creativiteit.