"Wat je ook bedenkt,
wij bouwen het graag voor je"
Wij programmeren apps, webapplicaties, webserviecs, back-office software en games. We werken op basis van open source en stellen de broncode beschikbaar aan de klant. Een keuze voor Visuele Start is een keuze voor kwaliteit. Onze lead developer begon al met programmeren toen hij 10 was en heeft Software Engineering gestudeerd aan de University of Oxford.
Wij maken Android apps met Java in onze favoriete ontwikkelomgeving: IntelliJ IDEA. We werken niet met oppervlakkige klik-en-klaar tools, maar maken echte native apps met eigen kennis. Hierdoor kunnen we klanten apps leveren die beter aansluiten bij wat ze willen.
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden... Vaak weet je wat je wil en hoe je uitstraling moet zijn. Maar het vertalen naar een daadwerkelijk pakkend design is werk voor professionals. Visuele Start beschikt over gekwalificeerde medewerkers die kunnen lezen en schrijven met Illustrator en Photoshop; de programma's om digitaal te ontwerpen.
Onze iPhone en iPad apps maken in we in Objective-C met de tooling van Apple zelf: Xcode. We hebben ervaring met o.a. in-app purchases, push berichten, chat apps, barcode scanners, game centre en facebook koppelingen. Een nieuwe app koppelen aan een bestaand backend is voor ons ook geen probleem.
Onze websites zijn modern, snel en werken ook mobiele apparaten. We geven je zelf de gelegenheid om teksten en plaatjes aan te passen in een CMS dat je kunt gebruiken zonder cursus. Het leukste vinden we de wat ingewikkeldere projecten: matchmaker websites, webshops en het presenteren van data met interessante statistieken en kaarten.